Balul Bobocilor 2009

Cum spune traditia, in fiecare an, bobocii(alias clasele a 9a), "isi dau in petic" intr-un bal special organizat pentru ei de clasele a 12a...nu am fost foarte interesat de balul acesta si poate de aceea nu am intervenit prea mult in organizarea lui(desi initial doream, dar timpurile se schimba cateodata), insa a iesit foarte caterinca...de la probe care mai de care mai puse pe sotii, la probe serioase, dansuri si melodii romantice, realizate si interpretate de elevii "inzestrati" ai Colegiului National "Nicolae Iorga"(includem aici bineinteles bobocii participanti la concursul Miss&Mister, a caror prestatie a fost mult prea geniala) sau diferite probe de aptitudini.

A urmat o petrecere foarte tare dupa desemnarea castigatorilor(e de retinut aici ca e important sa participi...asa ar suna deontologic, nu ?), iar noi, cei din gasca nebuna de oameni caterincosi, fiind si in componenta de cativa mici bloggerasi, doar nu va asteptati sa ratam asa ceva nu ?

Vor urma cateva posturi, cu scene care mai de care mai interesante, pe care alaturi de prietenul meu de pe Mindbrowsing, le vom savura alaturi de voi:)...stati pe aproape si bineinteles, enjoy:)
Categories : | edit post
10 Responses
  1. julie Says:

    ce v`ati mai distrat. si la noi urmeaza balul imediat.
    hehe.xD

    >:D< miss u .


  2. Inca nu ai vazut nimic Julie:))...have fun:)...o sa mai vorbarim noi;)...toate cele bune:)


  3. Darael Says:

    Acum esti in perioada de refacere ? Te intelegem =))


  4. Nope Darael:))...am fost "ocupat" cu o zi de nastere si m-am intalnit cu niste buni prieteni:)...o duminica frumoasa:)


  5. Ninulescu Says:

    Pacat ca nu ai filmat ceva, ori macar 2-3...00 de poze sa fi facut sa vedem si noi :(


  6. Am niste amintiri de la balul boboacelor! Mama, mama!


  7. Pai asta a fost doar inceputul Ninu;))...vor urma filmuletele, pe care le pregatim cat mai bine;))...urmeaza sa facem o regie;))...un inceput de saptamana cat mai reusit:)


  8. I-auzi Cristian;))...sa inteleg ca ti-a placut la "scoala", nu ?:))


  9. crystalball Says:

    balul bobocilor... un alt eveniment plin de interese si prosti. tu o sa povestesti, eu o sa comentez si o sa radem aman2:D... astept:P


  10. Cam asa ceva:))...mai asteapta putin totusi;))...o sa vina si postarile si vom rade dupa:))...ai grija cu moralul:)


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !