Numai respect !!!

O sa incep acest post cu afirmatia lui Dan Petrescu..."Vreau sa fiu huiduit la inceput si aplaudat la sfarsit"...

Numai respect...respect, respect, respect si iar respect...de 4 ori respect pentru campioana Romaniei, Unirea Urziceni, care a invins la Glasgow, campiona Scotiei, Glasgow Rangers, cu incredibilul scor de 4-1...totul a inceput in minutul 2, cand autogolul Unirii Urziceni parea sa nu promita foarte multe de la aceasta partida...insa nu avea sa fie asa...baietii lui Dan Petrescu au egalat, si dupa cateva minute, portarul de 35 de ani al campioanei, a aparat un penalty care avea sa dea moral echipei...in a doua repriza a inceput sarabanda autogolurilor scotiene...2 la numar...astfel ca Unirea conducea cu 3-1...a urmat o lovitura libera cu un sut plasat si da...este GOOOOL...Unirea conducea la Glasgow pe Rangers cu 4-1...stadionul s-a injumatatit si corul de huiduituri domina atmosfera...echipa a reusit sa duca scorul acesta pana la final, avand inca ocazii de gol si ramand in ofensiva...

A fost o partida dominata clar de Urziceni din toate punctele de vedere...incepand de la stil de joc, posesie, ocazii, etc...felicitari Unirea Urziceni, felicitari Dan Petrescu, felicitari Galamaz, Maftei, Brandan, Apostol, Frunza si la toti jucatorii si staff-ul tehnic...in seara asta s-a demonstrat ca se poate...o lectie de fotbal...spiritul de invingator si de adevarati romani...

Ce pot sa mai spun decat...NUMAI RESPECT !!!
Categories : | edit post
18 Responses
  1. Zadkielix Says:

    O victorie extraordinara. obtinuta intr-o maniera debordanta,lejera (as indrazni sa scriu)!
    Nu stiu cum se face, insa, cei ce se afla in fruntea fotbalului si cantau (mai deunazi)..."prohodul fotbalului romanesc", au primit cu aceasta ocazie o serie de lovituri ce sper sa se materializeze (sa dea Bunul Dumnezeu) cu o calificare a ialomitenilor in primavara europeana si (de ce nu) si a tuturor echipelor in Europa League!
    Nu-i asa ca fotbalul, ca si politica, arta etc sunt mai mereu niste subiecte cu adevarat surprinzatoare?
    P.S EXCELENT ARTICOL! Am scris si eu pe baza acestui evniment! Toate cele bune si sa auzim si de alte victorii de acest gen pe viitor! :)


  2. Iulia Says:

    Ce sa zic, decat un mare bravo pentru Unirea si sa o tina tot asa...


  3. cell61 Says:

    Haide lupiiii!
    Victorii de genul ăsta sunt extrem de reconfortante.


  4. Domnul sa ajute echipele romanesti sa ajunga cat se poate de sus in competitiile europene:)...Urziceni-ul a meritat tot respectul aseara:)...multumesc de aprecieri Zadkielix:)...voi trece si eu pe la tine cu prima ocazie(sa ma scuzi de intarzieri, dar programul imi permite foarte putine...si cand imi permite...sunt foarte obosit)...toate cele bune:)



  5. Foarte adevarat Cell61:)...venite in momente cruciale...bine ar fi sa intre in normalitate:)


  6. Leo Says:

    Imi suna in minte o expresie : m-ai umplut de respect !


  7. vasiauvi Says:

    Bravo Urziceni!
    Nu am vazut meciul din pacate dar ma bucur nespus ca avem o echipa castigatoare in Champion League!


  8. ...aseara am fost iar mandru ca sunt roman!


  9. Hmmm...suna ca o expresie mai profesoreasca asa, Leo;))


  10. Chiar a meritat sa fie privit de lumea intreaga VasiaUVI...nivel inalt de Champions League:)


  11. Corect Cristian:)...si eu m-am simtit la fel...partea nashpa...e destul de rara senzatia...ne-am cam obisnuit sa fie altfel senzatia...ceea ce e destul de trist...sta in mainile noastre sa schimbam lucrul acesta si sa intre in normal:)


  12. Ciocolatika Says:

    Multumesc pentru gandurile tale !
    Ma bucur ca iti place si multumesc mult pentru sprijin !

    Succes in continuare !
    O seara frumoasa si tie !


  13. Cu placere Ciocolatik...multumesc la fel:)


  14. BMD Says:

    Bravo Unirea ce pot zice altceva


  15. Adevarat Molie pe creier:)...bravo lor:)


  16. Geocer Says:

    A fost foarte fumos marti, Rapp_ru-le. Din pacate, ceea ce vedem azi nu se ridica la valoarea a ceea ce am vazut alaltaieri.


  17. Asa e Geocer...sa speram ca poate Timisoara scoate vreun punct, ca in rest pare-se ca nu prea...


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !