Ca de sambata dimineata

Ador diminetile perfecte...imi veti spune aici ca nu exista lucruri perfecte...perfect adevarat:))...doar ca pentru mine, o dimineata apropiata de perfectiune este una cum a fost cea de azi...in care te trezesti odihnit dupa o noapte dormita in sfarsit in parametri normali(de ore de somn bineinteles), in care poti sa lenevesti cat de mult doresti in pat, stiind ca este sambata(deci libertate), dupa care te poti relaxa la o ceasca buna de cafea, facand lucruri ce iti plac, care in  programul obisnuit al saptamanii nu iti permite timpul sa le faci.

In cazul meu, m-am trezit pe undeva in jurul orei 10:30, am admirat linistea calduroasa a patului si plapumei, am gasit ceva interesant pe TV(unele din desenele animate care ma fascinau pe mine cand eram mai mic...Tom&Jerry), dupa care am putut sa ma trezesc linistit, cu chef de lecturi blogosferice(si asa am de recuperat multe articole, deoarece timpul nu imi permite sa va citesc pe atat cat mi-as dori).

Asa ca ne-am asezat frumos la birou, dupa cateva idei de redactat, vom trece si la fapte...un weekend placut:)

Guess Who - Flori ilegale
Categories : | edit post
2 Responses
  1. Cristina Says:

    E tare frumos sa iti dedici o zi macar din saptamana activitatilor dragi tie, din pacate ma trezesc devreme in fiecare zi, si ma ocup de o multime de teme si proiecte de scoala, ata din activitatile scolare cat si din cele extra-scolare. Imi ramane destul de putin timp pentru mine.


  2. Stiu cum e...si eu in principiu ar trebui zi de zi sa fiu numai pentru scoala, doar ca e foarte obositor si trebuie sa ne revigoram cumva:)...o duminica frumoasa in continuare:)


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !