Sa organizam putin

Este vorba de blog...am observat si eu de ceva vreme(dar am zis sa las momentan lucrurile asa...pana azi) ca s-a cam umplut de multa informatie(asta nu e un lucru rau, ba chiar benefic, doar ca risc uneori ca unele chestii importante sa nu mai fie accesate din cauza aspectului de mai sus)...si ar mai merge putin descongestionat(nu e vorba de postari pe aici, ci mai mult de bara laterala, si de anumite linkuri...nu sunt eu perfectiunea intruchipata, dar se mai schimba lucrurile cateodata si daca mi s-ar parea numai mie niste lucruri, tot ar fi bine...dar cu cititorii mei fideli care imi spun aceleasi pareri ce fac ?...deci e ceva...)

Asa ca voi mai elibera putin bara laterala, voi evalua toate blogurile din lista de lecturi pentru a vedea daca mai imi atrag atentia asa cum o faceau inainte(persoanele care ma urmaresc si ma apreciaza vor beneficia de acelasi respect din partea mea...asta nu se va schimba in nici un caz, iar in blogroll, cred ca am cateva lucruri de modificat, pentru ca si eu am avut impresia ca s-au mai schimbat unele lucruri si nu numai eu...niste lume nu a mai activat, sau foarte rar, etc...) voi incerca sa aduc un pic de prospetime si sa il fac pe Find yourself again cat mai placut de citit...toate acestea sunt facute tocmai pentru ca eu si voi, cei care mai cititi pe aici, sa va simtiti cat mai bine dupa ce ati trecut pe aici si sa doriti sa reveniti:)


Urati-mi succes si ca de obicei, daca aveti alte sugestii, pareri, completari, sfaturi...va astept ca intotdeauna...o zi buna:)
Categories : | edit post
8 Responses
  1. crystalball Says:

    mult mai bine asa. nu imi plac nici mie toate blogurile din lista ta. o reorganizare este foarte binevenita.


  2. In mare parte am cam reorganizat treaba...voi vedea ce mai e de modificat sau nu...pentru acum, eu zic ca e mult mai mult decat suficient:)


  3. bob soul Says:

    din pacate ai dreptate! :)


  4. Ma bucur ca imi dai dreptate Bob soul;))...multumesc de vizita si te mai astept pe aici:)


  5. Geocer Says:

    Incearca sa descarci si sa-ti pui si tu un template mai deosebit. E o sugestie, nu te obliga la nimic. Dar cred ca ar arata mai bine cu un alt template. Dar atentie mare : daca-ti pui unul luat de pe net, iti cam da peste cap aspectul actual.


  6. E o idee buna, Geocer...o sa ma gandesc la acest lucru...vom vedea ce si cum...multumesc de sfat:)


  7. Cristina Says:

    Am incercat si eu o schimbare, un nou template, mi-am cam dat totul peste cap...Nu l-as mai schimba acum pentru nimic in lume.
    Imi place blogg-ul tau asa cum e, pana la urma articolele tale fac tot blogul...


  8. Multumesc foarte mult Cristina:)...asa am zis si eu, desi trebuie sa recunosc ca si aspectul are rolul lui...dar esenta este si va ramane in ceea ce autorii impartasesc aici:)


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !