Leapsa pe inserat

Tot la Leo, am gasit o leapsa simpaticuta, pe care nu m-am putut abtine sa nu o preiau si eu...ii multumesc pe aceasta cale lui Leo si imi cer scuze pentru ca nu am putut sa comentez si eu cate ceva pe acolo(bug-ul bloggerului inca persista...as fi avut destul de multe de spus, pentru ca blogul e foarte bun din punctul meu de vedere)...asa...sa incepem...

1. Cand ti s-a intamplat ca lectiile primite de la cei vechi sa contribuie la succesul tau ?...pai, avand in vedere ca nu sunt nici eu foarte vechi pe lumea asta, si ca sfaturile celor importanti pentru mine nu au o regula anume, pot spune ca s-a intamplat de vreo cateva ori importante...dar e de retinut aici, ca nu neaparat cei mai "vechi" pot sa dea si sfaturile cele mai bune.

2. Daca ai putea invita un mare clasic la cina, cine ar fi si de ce ?...ar fi Ion Creanga, pentru ca operele sale mi-au facut copilaria mult mai frumoasa:)

3. Care e cea mai influenta persoana in viata ta ?...o sa sune un pic cam nepoliticos si egoist din partea mea...dar EU...desigur, orice sfat din partea familiei, a prietenilor si a celor apropiati este binevenit...dar decizia ramane, ca intotdeauna, a mea.


4. Care e ambitia ta secreta ?...pai daca v-as marturisi aspectul, unde ar mai fi farmecul ascuns al ei ?


5. Pretul gloriei...eu zic ca muuuuulta munca si un dram de noroc din parte Celui de Sus(privesc aici "gloria" ca implinirea pe diferite planuri).


6. Greci sau romani ?...aici nu m-ati nimerit...americani...


Sunteti liberi sa o preluati...


0 Responses

Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !