Cineva ne iubeste

In seara aceasta aveam putina treaba pe la calculator...cu toate acestea, am zis sa mai arunc o privire pe lecturile ce imi fac mereu aceasta pasiune, o bucurie...si bine am facut...cum am ramas putin in urma cu ceva bloguri, acum recuperez articolele pe care nu le-am citit...am ajuns la blogul lui Sorin, care de fiecare data ma linisteste si ma face sa ma simt altfel, cand ii citesc postarile...m-a impresionat foarte mult acest articol, precum si celelalte...e bine sa nu uitam ca Cineva acolo sus ne iubeste, orice s-ar intampla si ca suntem fii sau fiicele Lui...daca am pastra in suflet acest lucru si ne-am limpezi mintea cu acest gand mereu, poate am fi mult mai fericiti:)

"Intamplator"(si pun ghilimelele pentru ca nimic nu este lasat la voia intamplarii), in timp ce citeam, m-am oprit pe melodia urmatoare...raspunsul il stim cu totii:)...noapte buna:)


Categories : | edit post
6 Responses
  1. julie Says:

    dap. cineva ne iubeste pe toti.:D


  2. Asa e Julie:)...si mai ales, neconditionat:)


  3. julie Says:

    dap. neconditionat.:D



  4. Sorin M. Says:

    De ce ne simţim datori să înălţăm rugăciuni către Dumnezeu, când privim un răsărit sau un apus de soare? Dar când privim la frumuseşea neântrecută a primăverii? Dar când ne dăm seama de frumuseţea şi măreţia lumii?.....Pentru că vedem în toate acestea,iubirea, mărirea şi puterea lui Dumnezeu

    Inchei cu un citat din Parintele Dumitru Staniloae:

    "L-am cautat pe Dumnezeu in oamenii din satul meu. Apoi in carti, in idei si simboluri. Dar acest lucru nu mi-a dat nici pacea, nici iubirea. Intr-o zi am descoperit in scrierile Sfintilor Parinti ai Bisericii ca e cu putinta sa-L intalnesti pe Dumnezeu in mod real prin rugaciune. Si atunci L-am auzit spunandu-mi: indrazneste sa intelegi ca te iubesc. Atunci, cu rabdare, m-am pus pe lucru. Astfel am inteles treptat ca Dumnezeu este aproape, ca ma iubeste si ca umplandu-ma de iubirea Lui, inima mea se deschide celorlalti. Am inteles ca iubirea e comuniunea cu Dumnezeu si cu celalalt. Si ca fara aceasta comuniune, lumea nu e decat tristete, ruina, distrugere, masacre. Sa vrea numai, lumea, sa traiasca in aceasta iubire, si atunci ar cunoaste viata vesnica."

    Multumesc Andrei ca esti un vizitataor constant al blogului meu. Dumnezeu sa ne lumineza pe toti sa putem iubi asa cum ne iubeste El.


  5. Cu mare placere Sorin:)...asa sa fie:)


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !