Suncuius...(partea a doua)









































































































Categories : | edit post
10 Responses
  1. Zadkielix Says:

    Superbe poze!
    Intr-adevar, Romania este binecuvantata de Creator! Nu degeaba a primit aceasta sintagma de " Gradina Maicii Domnului!'
    Ma bucur pentru tine si pentru clipele de vis ce le-ai experimentat!


  2. Asta asa e Danielix:). Romania este o tara foarte frumoasa din multiple puncte de vedere...partea mai dureroasa...locuitorii ei nu stiu sa o valorifice, ba mai mult isi bat joc de ea...trist...poate o sa reusim sa schimbam noi, cei care venim tare din urma, niste mentalitati si deprinderi:). Multumesc:)


  3. Fairy` Says:

    Prima poza imi place cel mai mult! :)
    Pentru ca are floricele :x! Multe floricele! Ador florile! M-as uita la ele non stop si le-as mirosi!


  4. N-as putea spune ca sunt innebunit dupa flori...dar stiu sa le apreciez(zic eu)...mama in schimb este foarte pasionata de acest capitol...ma bucur ca ti-au placut pozele...sunt facute in totalitate de mine;))


  5. Fairy` Says:

    Stiu ca sunt facute de tine. Si chiar imi plac mult pozele pe care le postezi. Promit ca saptamana viitoare voi pune si eu niste poze facute de mine. Si weekendul viitor plec la mare cu munca, dar nu conteaza ca muncesc! Cel putin vad marea! Si ii voi face multe poze! Multe multe! :X


  6. Frumos:). Stiu ca si tie iti place marea la fel de mult pe cat imi place si mie, asa ca de abia astept sa le vad:). Multumesc de apreciere si succes cu munca:)


  7. crystalball Says:

    muuulte poze...
    frumoase, nu am ce zice, din pacate, dar tu unde esti???

    cat despre frumusetea Romaniei doar pe alocuri..


  8. Eu sunt in alte poze...momentan tot ce am postat sunt facute de ocbiul meu simtitor de peisaje cu ajutorul telefonului meu...vor urma celelalte serii de poze in care voi fi si eu, realizate de alte persoane;)


  9. crystalball Says:

    cum am mai zis: astept..


  10. Ok:). o sa le obtin si le voi posta:)


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !