Multumesc ca ma apreciati !

Am fost foarte bucuros sa vad azi, ca sunt din nou apreciat pentru sufletul si dedicatia pe care o acord acestui spatiu de regasire al meu...tin sa multumesc in mod special Cristinei M. si Sashei pentru premiile la fel de speciale acordate si sa stiti ca apreciez foarte mult acest lcuru:)

Iata regulile:


1. trimite-mi-l înapoi dacă mă numeri printre prietenii tăi;


2. nicio trimitere - înseamnă că mai ai încă de lucru la relaţia ta cu ceilalţi;


3. 2 trimiteri... eşti amabil/ă, dar ai nevoie să te exteriorizezi;


4. 4 trimiteri... ţi-ai ales bine prietenele;


5. 6 trimiteri... eşti dintre cei mai populari, şi acesta este probabil motivul pentru care eşti în lista mea!

Cum era normal, primele 2 premii - zambet de pe Find yourself again merg catre Cristina M. si Sasha...iar pe langa ele, mai regasim pe :

Categories : | edit post
10 Responses
  1. Geocer Says:

    Multumesc mult ca te-ai gandit sa mi-l oferi si mie. Si tu il meriti.


  2. Cristina Says:

    Mi-a facut placere sa ti-l acord!


  3. Fairy` Says:

    Multumesc. Si pentru "premiul" asta si pentru cel de dinainte. Ma bucur mult ca te-ai gandit si la mine si m-ai enumerat printre "castigatori". :)

    Nu voi posta un articol pentru ca mi se pare ca astea sunt un fel de "mass`uri".
    "Da mai departe si vei... bla bla".
    Urasc massurile!

    Nu consider ca daca ti-l trimit inapoi iti voi dovedi in vreun fel ca te numeri printre prietenii mei. Nu asa se numera prietenii.
    Prietenia e mult mai mult decat un "mass" de-asta pe blog.

    Asta e parerea mea. Si sper sa nu te superi. Si eu cred ca nu o vei face pentru ca citindu-te si comunicand in mediul asta virtual in care nu avem motive sa ne prefacem, ci doar sa fim noi, mi-am facut o parere foarte buna despre tine.


  4. A fost placerea mea pentru ca meritati acest premiu:, Geocer, M.Cristina, Fairy:)(te inteleg perfect, nu e o problema, stai linistita, nu ma voi supara, nu am cum sau de ce)


  5. Anonim Says:

    Multumesc mult man...Se vede ca esti un suflet mare care se gandeste la toata lumea si se daruieste intr-u totul in a face ceva ce ii place.
    Eu te apreciez si te respect mult pentru ceea ce esti si ma bucur sa am onoarea sa cunosc un om cu care seman extraordinar de mult


  6. Multumesc si eu foarte mult pentru aprecieri si pentru ca am avut onoarea sa intalnesc o persoana ca tine, frate...stiu ca ne asemanam si ma bucura foarte mult acest aspect...mult succes si toate cele bune:)...respect si multa bafta:)>-


  7. Zadkielix Says:

    Merci fain pentru aprciere si pentru distinctie.
    Remarc faptul ca tii cu adevarat la oamenii ce te inconjoara si care, mai au si ei cate ceva de spus, de zis , de comentat.
    Multa sanatate si sucese , acolo unde iti propui cu adevarat sa ai!
    In altA ORDINE DE IDEI,merci fain pentru acest premiu, cat si pentrru cel precedent, care (in totala mea graba si nestiinta) nu am avut timpul sa-ti multumesc.
    Stii cum e.... " Timpul trece, timpul vine!"
    Pentru toti, absolut exista aceasta coordonata!
    ESTI Sagetator si cunosti acest aspect!
    ;))
    ;)
    Off- Topic
    Merci si pentru momentele ce le petreci citindu-ma, comentandu-ma!Tot respectul!


  8. Anne Says:

    Multumesc tare mult Rapp, am ramas uimita :)


  9. Thanks man! Apreciez mult gestul tau!
    Nici eu nu voi posta articolul pe blogul meu, din aceleasi motive specificate de Fairy` - sper mult sa nu fie cu suparare!
    Numai bine!


  10. Sunt foarte adevarate cele spuse de tine, Danielix:)...chiar pot sa spun ca ma simt foarte bine atunci cand vad un zambet creat de mine pe fata celorlalti...si mai mult, a celor care il merita pe deplin...acestia sunteti voi, si va respect pentru asta...multumesc de aprecieri:)

    Cu toata placerea Anne:)

    No problem Emanuel, stiu senzatia:)...a fost placerea mea:)


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !