Lumea mea

Ma gandesc uneori in ce lume traiesc...plina de oameni din categoriile enumerate intr-un post anterior de mine, de minciuni, de inselaciuni, de oameni falsi, etc. Toata lumea vorbeste urat, face fapte rele, nu pare sa ii doara de nimeni si nimic si totul parca e un haos...ma intristeaza aceste lucruri si ma fac sa ma simt strain, eu, cel care incerc pe cat se poate, sa fac ceva pentru mine si aproapele meu. Pentru acest motiv, am ales sa scriu acest post...poate ne mai amintim si noi in acest mod, carei lumi de fapt apartinem, de unde am plecat, cine suntem, prin ce am trecut pentru a ajunge aici, unde tintim si ce oameni avem langa noi.

Pentru cei ce ma cunoasteti, stiti ca sunt un sufletist si un sentimental(multi mi-au spus ca nu e bine asa, dar asta sunt si nu ma pot schimba pentru ca nu m-as mai recunoaste), imi pasa foarte mult de cei apropiati si dragi mie care merita(uneori am observat ca ma las pe mine la o parte si as face totul pentru ei...iar un aspect ciudat), iubesc muzica rap, chitara, acest spatiu al regasirii mele si nu numai, in care am pus mult suflet(ca de fapt in toate proiectele mele...pacat ca nu am avut toate rezultatele pe masura eforturilor, dar asta e). De asemenea, vreau sa cred ca de la un timp imi selectez foarte bine si atent grupul de persoane apropiate, pentru ca stiu ca atunci cand voi avea nevoie de ceva, ma pot baza pe ei...sunt acei oameni care iti sunt alaturi si la bine si la greu, care stiu sa faca lucrurile amuzante, dar in acelasi timp cand e vorba de seriozitate, se intelege de la sine ca este si nu se lasa iar cu caterinci. Nu pot sa suport unele lucruri precum minciuna, ipocrizia, nesinceritatea, comportamentul de dragul artei care loveste in tine sau altii, oamenii lacomi si lasi, halfele si probabil multe altele care nu imi vin in minte acum.

Se intampla uneori sa nu te simti bine acolo unde esti din diferite motive, cum am patit eu in tabara...nu as putea spune ca nu m-am simtit bine deloc, pentru ca as minti. Sa spunem ca adunate, am fost ok cam in 3 zile din 8(destul de putin, dar asta e) . Desi poate era mai bine sa plec sau sa nu vin deloc, o caracteristica de mai sus mi-a iesit in fata din nou...m-am gandit mai mult la altii decat la mine. Vreau sa cred ca nu e rau ceea ce fac eu, gandindu-ma destul de mult la cei care merita...treaba devine uratica atunci cand te astepti si tu la randul tau, ca altii sa fie aproape de tine si nu sunt...e cu dus-intors din cate se pare, dar eu asta sunt.

Am ales sa descriu lumea mea, pentru ca e unul din lucrurile care ma fac sa ma simt bine...desi nu pot sa spun ca ea este prezenta peste tot, trebuie sa ne bucuram de ea la maxim atunci cand o avem...e ca acea vorba sau proverb(nu stiu sigur ce este) : "Iti dai seama cat de mult pretuiai un lucru atunci cand nu il mai ai". Asa ca...fiti voi si nu incercati sa pareti altcineva, pentru ca poate pe unii ii pacaliti, dar cu voi cum ramane ?
8 Responses
  1. crystalball Says:

    de ce sa vrea cineva sa para altceva?
    de ce sa fie atat de fals?
    probabil ca nu are nimic, pt ca este un nimeni lipsit de personalitate care nu are ce sa arate, o chestie de umplutura ce formeaza turma.. rusine voua oilor ratacite, ce stricati societatea...


    acum despre lumea ta..
    o sa iau lumea mea..
    s-a daramat, au inceput sa arunce cu pietre in globul meu de cristal si l-au spart asa a patruns tot ce aveati voi mai rau si ma lupt cu voi cei ce mi-ati distrus lumea mea, locul meu de vis unde nu erati voi gandacilor.. o sa fac un glob mai tare pt voi sa muriti de oftica!

    deci crezi ca poti avea lumea ta?
    uite ce s-a intamplat cu a mea.


  2. Stai tu linistita ca din acest punct de vedere, toti ne-am stricat lumea noastra...poate inca de mici, sau poate de mai mari, cert e ca era intr-un fel foarte placut, si noi eram fericiti...ei bine, rautatea schimba avceste coordonate ale lumii fiecaruia si te plaseaza intr-o lume obscura, care te face incet, incet sa ai calitati de arhitect...cu pasi marunti iti vei construi o noua lume, mai solida, din ce in ce mai solida, in care din nou iti vei gasi fericirea...si iti spun eu...vei face tot posibilul sa o mentii...daca nu...greseala e doboratoare si va trebui sa o iei la capat;)


  3. crystalball Says:

    o sa fac buncarul lui hitler..

    (nu mi-am distrus eu lumea, ceilalti au distrus-o)


  4. Hmmm...nu trebuie sa faci si tu la fel distrugand lumea altora, ca sa faci rau e usor, sa fac bine e mai greu...incearca sa iti faci lumea ta fericita:)


  5. crystalball Says:

    mereu incerc asta, dar nu prea reusesc intodeauna, factorii externi sunt prea puternici pt mine ca sa ii pot ignora, insa chiar si asa ma consider o persoana fericita:)
    nu vreau sa distrug lumea nimanui, sper ca atunci cand ma rostogolesc in bolul meu de cristal sa nu lovesc alte globulete si sa le sparg, dar daca se intampla ghinionul lor:d
    buncarul lui hitler era foarte rezistent si bine pazit de aceea as vrea si eu un loc atat de sigur, cu toate ca nicaeri in lume nu esti in siguranta...


  6. Corect, dar ce sa ii faci...asta e viata...lasa ca mereu va exista o raza de soare pentru feicare dintre noi care ne va incalzi lumea...trebuie doar sa o asteptam si sa fim noi insine:)


  7. Anonim Says:

    Dacă venirea ar fi fost după mine - n-aş fi venit.
    Dacă plecarea ar fi fost după mine - n-aş fi plecat.
    Ce bine-ar fi fost ca în lumea aceasta
    Să nu fi venit, să nu fi plecat, să nu fi trăit

    (Omar Khayyam)


  8. Eu nu cred asta...chiar ma bucur pe zi ce trece de viata aceasta, care e un dar de Sus...ca e ea un pic mai trista uneori, e partea a doua...ce ne-am face fara incercarile pe care le primim, cum ne-am mai indeparta fricile si indoielile, cine ne-ar mai pregati pentru viata ?


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !