Ce inseamna sa fii Andrei ?

Un alt lucru pentru care sunt bucuros este ca desi eu blamam cu vehementa faptul ca nu ne-am oprit si noi intr-un frumos si intins parc in scurta noastra calatorie de o ora si jumatate prin Oradea, am constatat ca Domnul ne-a indreptat spre un magazin de suveniruri. Poate va intrebati ce era asa special la acel magazin...in aparenta mai nimic...arata foarte sugestiv, era amplasat intr-o "piata veche" cum s-ar spune a Oradei si era bineinteles plin de obiecte care mai de care survenite sa iti aduca aminte ca ai trecut pe acolo.

Cum nu aveam ce face, am aruncat si eu o privire...mare mi-a fost mirarea sa imi gasesc un breloc cu numele meu pe el, care pur si simplu parca imi era destinat si ar fi fost creat special pentru cel care va umple aceste randuri virtuale. Pe fata sa erau un rege, un cal si un turn, alaturi de o tabla de sah(imi place mult sahul), iar pe spate scria: "Nume de origine greceasca, insemnand "razboinic". Ii place sa studieze si sa dobandeasca noi cunostinte. E o persoana pe care te poti baza intotdeauna si neconditionat "...am ramas crucit...asa ceva deja depasea orice fel de asteptari din partea mea...eram eu, in descrierea unui breloc...ceea ce m-a facut din nou sa ma gandesc ca Domnul ne vegheaza pasii permanent, doar ca trebuie sa avem putina credinta.

Imediat mi-a venit in minte un nume special...am cautat si acel breloc...pe fata era o imagine specifica ei, iar descrierea de pe spate era tot ceea ce stiam eu despre ea...minunat nu ?...au mai incercat si cativa dintre prietenii mei sa se regaseasca in acele descrieri, dar se pare ca nu se potriveau foarte mult...

Uite cum niste semne te pun mereu pe ganduri...Domnul fie cu noi !
8 Responses
  1. Fairy` Says:

    Stiu breloacele despre care vorbesti. Am gasit si eu cu numele meu. Si chiar m-am regasit in ce scrie acolo. Si cea mai buna prietena a mea la fel. Eu l-am pierdut pe al meu din pacate... (cu chei cu tot...). Nici nu stiu pe unde sa le gasesc aici, ca m-as duce sa imi iau... dar nu stiu de unde.


  2. E chiar tare...si eu am dat peste el cum s-ar spune, din intamplare...eu cred ca Domnul a vrut sa dau peste ele:)


  3. crystalball Says:

    super dragutze alea, doar ca niciodata unde ma duc la mare sau la targuri nu gasesc numele meu.. enervant..
    sa il stapanesti sanatos!


  4. Multumesc:). Nu gandi asa, o sa il gasesti tu la un moment dat:)...e ca in viata;)


  5. crystalball Says:

    daaaa
    sigur:))
    poate la magazine noi aparute sau in rusia=)))


  6. Wow ce pesimism;))...incearca pe la un magazin de suveniruri cum am gasit eu;))


  7. crystalball Says:

    am incercat, am renuntat..:-j
    pesimismul e optimism asigurat:D



Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !