Arhiva cu amintiri

Cum spuneam intr-un articol mai vechiut...pastrez in gand pe cei dragi si amintirile frumoase...asta am facut, fac si probabil o voi face cat voi mai fi prin zona...de ce ?...pentru ca sunt acele momente de care mi-e de fiecare data mare placere sa imi amintesc, care dau culoare vietii si care stiu ca vor ramane in sufletul si mintea mea o lunga perioada de timp(sau cine stie daca le voi uita vreodata).

Chiar daca la prima vedere, pare un pic greut, nu e chiar asa...si am invatat sa pastrez tot ce a fost bun din orice situatie, indiferent de modul in care s-a terminat, pentru ca da, dincolo de situatii raman amintirile frumoase, uneori unice(si credeti-ma ca sunt) si oamenii care le-au creat alaturi de mine...pot sa spun ca imi pare rau uneori gandindu-ma cum s-au terminat unele povesti, dar eu zic ca regrete din partea mea sunt foarte putine spre deloc...pentru ca in fiecare situatie eu zic ca am luptat pana la epuizare...

In fine, sa revenim...ceea ce voiam sa subliniez prin acest post este ca nu trebuie mereu sa punem raul in fata...sa fim noi, sa avem incredere in noi si in Cel de Sus, pentru ca totul va fi bine atata timp cat suntem cu identitatea bine stabilita...trebuie de asemenea, sa ne facem plinul cu amintiri frumoase, pentru ca ele ne amintesc de momentele in care soarele ne zambea si eram fericiti alaturi de persoanele speciale...

Nu uitati de unde ati plecat, prin ce ati trecut, unde vreti sa ajungeti precum si cine si ce v-a facut sa fiti fericiti...macar atat...in rest, avem mereu tendinta sa minimizam unele aspecte...aveti grija de voi:)

Michael Jackson - Heal the world
6 Responses
  1. Anonim Says:

    pentru mine, amintirile sunt ceva dureros.Dar nu orice gen de amintiri, ci numai acelea care se leaga de persoane la care am tinut si cu care acuma nu mai am nicio treaba.

    Dar sunt si lucruri si experiente din copilaria mea si pana nu de demult, de care reusesc mereu sa imi aduc cu mare placere aminte.Pentur ca au fost lucruri unice cu care sunt convins ca nu am sa mai ma intalnesc vreodata in viata asta care si-asa e cum e.

    Bafta multa!!


  2. Intr-un fel pot sa spun ca iti dau dreptate...iar dupa punctul acesta eu zic ca intervine personalitatea fiecaruia...pentru ca fiecare simte si vede lucrurile care i s-au intamplat intr-un alt mod. Multumesc de parere:). Bafta:)>-


  3. Anne Says:

    Dulys@n are dreptate, unele amintiri sunt dureroase..altele, nu (depinde de contextul in care s-au desfasurat si de persoanele implicate), insa sunt amintiri..si vor ramane in memoria noastra ceva vreme..asta e viata, trebuie sa invatam din experienta anterioara si sa mergem inainte.

    Imi place mult ultima fraza din articolul tau, acel indemn..care ar fi tare bine daca s-ar putea tine cont de el.


  4. Aveti dreptate...multumesc de apreciere, Anne:)...ce pot sa zic...Doamne Ajuta:)


  5. Cristina Says:

    Personal as fi un om mort fara amintiri, oricat de nefericite sunt. Frumos sfarsit voi tine cont de unde am plecat si unde vreau sa ajung. Si daca voi ajunge acolo sus intr-o zi nu voi uita de unde am pornit candva!


  6. Multumesc Cristina M.:)...asa sa faci:)...o sa iti amintesti de identitatea personala, si nimic nu cred ca te va face mai fericita de atat din acest punct de vedere:)


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !