Acasa - un cuvant ce inglobeaza multe...

Dupa 2 saptamani de "umblat"(umblat e zis oarecum aiurea, pentru ca in prima saptamana am participat la o olimpiada nationala, iar saptamana precedenta am fost plecat intr-o "minunatie" de tabara) am ajuns ieri(IN SFARSIT) acasa...ce cuvant sublim...cate lucruri inglobate care impreuna descriu tot ceea ce iti poate aduce o liniste personalizata precum si o stare de spirit grozava.

Nu credeam ca mi se va face vreodata asa dor de casa, dar mi s-a demonstrat ca atunci cand esti departe de acasa, de cei dragi care te sustin si sunt alaturi de tine mereu, iar ce gasesti in locul in care ai plecat nu se ridica nici macar la 50% din asteptari, atunci realizezi de fapt cat de bine iti este in "habitatul" tau natural...sa zicem poate ca la mine s-a strans putina oboseala si nechef si de la Urziceni, dar asta nu cred ca ma impiedica sa ma simt eventual bine in tabara de la Suncuius, judetul Bihor.

In principiu, o sa revin cu cateva posturi legate de acest subiect(desi destul de neplacut pentru mine), dar trebuie sa ramana in urma mea lucrurile care totusi au fost frumoase din acea zona. Pot spune ca dincolo de tot, lucrurile frumoase de acolo au fost peisajul, starea de spirit a unor prieteni si colegi, Baile Felix, Pensiunea "La Contele Dracula" si cam atat...de ce a fost asa ?...poate asa mi s-a parut mie, sau poate chiar asa a fost...eu nu m-am putut simti bine pentru ca nu am reusit sa fiu eu, desi am incercat din rasputeri...de ce ?...o alta intrebare al carui raspuns probabil va veni in posturile urmatoare...

Ieri, am scapat de conditiile de acolo, de firma de transport ale carui autobuze ne-au facut sa ne "para rau" ca sauna nu era in cadrul taberei, de urcatul in varful dealului intr-un sat ratacit, de cele 12 ore in teorie, practic erau spre 14, petrecute in tren si am ajuns la casuta mea(nu o fi ea cine stie ce palat sau alte din astea, dar sigur este locul in care ma simt cel mai bine). Cum sunt un sufletist si un sentimental incurabil, mi-au dat lacrimile, subconstientul lucrand probabil fara stirea mea, amintindu-si prin cate am trecut pentru a reajunge aici.

Pot spune ca mi-era un dor nebun de casa, de parinti, de prieteni, de calculatorul de unde scriu mereu pe acest spatiu al regasirii mele, de patul meu, de baia mea, etc...de asemenea pot spune ca in sfarsit, dupa jumatate de vacanta, ma simt si eu liber, gata sa ma bucur de ea(aveam in minte mereu cele 2 evenimente petrecute in ultimele 2 saptamani), sunt gata sa traiesc la intensitate maxima evenimentele pe care eu si prietenii mei le vom face, nerabdator sa citesc blogosfera mea de lectura, pentru ca stiu ca s-au adunat probabil multe articole in 2 saptamani, sa scriu si eu la randul meu, ca de obicei, ceea ce simt si gandesc si sa vedem, daca ma ajuta Domnul, poate sa pun bazele unui nou proiect al vietii mele...aici ramane inca putin de gandit si meditat...

Bine am revenit acasa...si nu uitati...nicaieri nu e mai bine decat in acest loc:)
http://www.youtube.com/watch?v=LffeCYFHPPE
5 Responses
  1. Fairy` Says:

    Ai dreptate! Nicaieri nu este mai bine ca "acasa". Eu acum am casa mea, daca se poate spune asa (stau cu chirie). Adevarul este ca e bine si nu e bine fara parinti. E bine sa stai singur pentru ca faci ce vrei, cand vrei.
    Dar vreau sa spun ca atunci cand ma duc Acasa, la mama, ma simt extraordinar de bine! Numai acolo ma simt cel mai rasfatata si in largul meu!


  2. Fairy` Says:

    So... welcome back!


  3. Multumesc Fairy...e adevarat ca acasa te simti mereu cel mai bine, chiar daca aparent pare mult mai frumos sau mai mishto prin alte parti...de ce ?...pentru ca e acasa si nimeni si nimic nu prea poate sa schimbe asta...


  4. Anonim Says:

    home sweet home...
    welcome, miss you..


  5. Multumesc de urare:)...pot spune ca nu mi-a fost in viata mea mai dor de casa si de cei dragi ca acum:). Ma bucur ca sunt aici si ca va am alaturi:). Sa ne ajute Domnul sa ne fie bine in continuare si sa fim sanatosi:)


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !