Un pic de frumos in fiecare zi

Ce bine ar fi daca am reusi fiecare dintre noi sa realizam ideea spusa de mine in titlul postului..."vise tataie, vise"(ar spune unii)...eu nu cred asta, cred ca totul depinde numai de noi sa ne facem viata frumoasa(e adevarat, depinde si de altii, dar asta e alta poveste).

In fine, ceea ce voiam sa reprezint prin acest post este ca sunt mereu in cautare(ca un adevarat Sagetator ce sunt) de locuri si lucruri frumoase...asa ca ieri m-am hotarat, impreuna cu un bun prieten, sa mai iesim si noi spre alte locuri decat cele in care ne petrecem de obicei timpul. Am ales barajul de la Maneciu, pentru ca privelistea e supreba, iar ca totul sa fie si mai frumos, am mers pana acolo si ne-am intors tot pe jos. Ne-am mai destins astfel, am avut oportunitatea sa admiram si Valea Teleajenului de la apropiere, precum si apusul soarelui pe baraj. Ce am vazut...va voi lasa pe voi sa urmariti, pentru ca nu pot descrie un astfel de peisaj vindecator de spirit, in cuvinte...Si in final...in ordinea aceasta...Ctc&Rappa_ru'(am ales sa va arat peisajul, ca pe mine poate m-ati mai vazut...)Categories : | edit post
6 Responses
 1. Danielix Says:

  Frumusetea se dezvaluie cu si prin oameni!
  Dumnezeu este prezent si se descopera fiecaruia!
  M a bucur pentru tine de cele clipe minunate!
  P.S. iTI DORESC SA AI PARTE DE CELE MAI FRUMOASE SI LUNGI (DACA se poate zice si asa) vacante!
  p.p.s Sa nu uiti ca Dumnezeu lucreaza prin oameni! Si, fara sa exagerez,asa cum te prezinti (si cunosc acest lucru ca esti sincer si de toata isprava) esti un om cu adevarat bun!
  Respectele mele, colega!
  ;))


 2. Rappa_ru' Says:

  Multumesc Danielix:). Ca intotdeauna, un comment prin care reusesti sa imi descretesti fruntea,in care mi-arati ca dincolo de lumea asta rea, se gasesc si oamenii rari ca tine, ce stiu sa aprecieze un proiect in care eu pun mult suflet(ca mai toate de altfel). Iti urez la randul meu toate cele bune si sa ne ajute Dumnezeu pe toti sa fim fericiti si sa avem cat mai multe bucurii si reusite !


 3. Asta am facut si eu intr-o dupa amiaza...ne-am urcat in masina si am plecat...si tot acolo am ajuns...frumoasa zona oricum 4. Anonim Says:

  bha ce sa zic...a fost misto...dar m-ai prins naspa...in sf...tot noi..yeah


 5. Rappa_ru' Says:

  Stai frate linistit ca esti ok:)...daca eram eu vreun Fat-Frumos mai ziceam:))...bine ca am fost acolo. Hai noroace:)>-....te mai astept pe aici:)


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !