This is how we do

Hmmm...am gasit in sfarsit o caracterizare reala a Sagetatorilor(dap...sunt unul dintre ei). Ii multumesc pe aceasta cale lui Danielix, fata de care am un respect deosebit si o apreciere dincolo de limita normala...mult succes in continuare colega, atat in viata cat si cu blogul, pentru ca esti one of a kind, crede-ma;)

Si acum...sa vedem ce se scrie despre noi...

Sagetatorul e un boem!

Ii place libertatea primita si acordata! Niciodata nu se va incumeta sa se ia la tranta cu cineva pentru nimic care nu e important pentru el! Si aici ma refer la duelurile prostesti din secolele trecute cand mai toti barbatii isi dadeau sufletul pentru cine stie ce purtatoare de batista alba cu onoarea, vezi draga, patata de un altul!

Sagetatorul e naravas! E capricios pana cand i se fac poftele si atunci devine un alintat si jumatate! Dar tot atunci stie sa intoarca alintaturile si sa scoata la iveala partea romantica!

Sagetatorul e indragostit de natura! De la cel mai uscat desert la o vegetatie cat mai verde, de la cea mai joasa prapastie pana la cel mai inalt varf de munte, arcasul, e mereu prezent! Prezent si implicat! Este vanatorul inteligent, mereu in cautare de ceva nou, pentru ca starea de plictis apare la fel de repede pe cat se porneste provocarea. De aceea uraste pescuitul si alte "placeri" in care nu se intampla nimic pentru o perioada lunga de timp!

Sagetatorul este optimistul mereu cu zambetul pe buze! Nu il poti scoate din starea lui prea usor! Visator, romantic, liber si iubitor de frumos! De un frumos cateodata ciudat, dar cu siguranta exotic si atragator!Este un libertin vanitos! Parerea foarte buna despre el insusi cu greu o poate careva clatina! Desi matur in gandire, sufletul lui e mereu tanar, cateodata naiv, si de aceea subestimeaza ratiunea altora in legatura cu lucrurile care ne batem capul in viata de zi cu zi! Mandria si incapatanarea ii afecteaza relatiile cu sexul opus dar il apropie foarte mult de prietenii lui mascului!Cel mai sigur lucru pe care il poti spune despre un sagetator este acela ca este un curios! Dorinta lui de a fi informat il fac un paparazzi al gandurilor celor din jurul lui! E mereu cu urechile ciulite si mereu cu o intrebare cu dichis in varful buzelor! Stie sa foloseasca informatiile pe care le detine pentru a isi face viata mai usoara, in special cea amoroasa!

Barbatul sagetator primeste mult si ofera putin! Asta la inceput pana cand partenera reuseste sa ajunga la nivelul pe care el si-l doreste, ca apoi sa dea inapoi inzecit! Familia, indiferent la ce varsta o intemeiaza, primeaza in toate actiunile sale ulterioare!

Corect...cum ar zice Cheloo..."eu sunt eu, toti se grabesc sa ma compare"...
12 Responses
  1. Zadkielix Says:

    Merci frumos domnule!
    E mai mult decat ceva, ca o persoana asa deschia ca tine sa aprecieze cu asemnea cuvinte ....prestatia mea!
    Bine, nu e prestatie e ceva ce tine loc de entertaining...in fine ceva ce e o pasiune!
    DA, CA TOT VENI VORBA DE ASA CEVA!
    eU TE ADMIR PENTRU ACEASTA SINCERITATE, ACEL MOD DE A TRATAT SI ACEASTA forma de a spune orice si a gandi, a simti cum rar mi-a fost dat sa vad!
    Esti mai mult decat deosebit domnule!
    Fii tu insuti! Fii Bazat!


  2. Inainte de toate, respectul meu Danielix, si multumesc pentru toate aprecierile si laudele aduse. Inteleg aceasta pasiune a ta pentru ca asa sunt eu.Eu o traduc, personalizandu-o ca ceva care simteam ca trebuie sa fac(atat pentru mine cat si pentru cititorii acestui blog). Sa ne ajute Dumnezeu sa mergem inainte !


  3. Zadkielix Says:

    Intr-adevar, fara Dumnezeu totul se naruie!
    " Fara Mine nu puteti face nimic!" e un verset atat de profund si atat de neglijat de noi, oamenii secolului XXI...
    p.s
    Aprecierile si cuvintele de bine sa stii ca ti le adresez cu acea deschidere, fara a cauta sa ti plac sau a te face sa crezi ca as vrea ceva in schimb!
    Cred ca ti-ai dat seama ca , in afara de ceea ce sunt si ma prezint ,admir calitatea! Si tu esti unul dintre acestia, din noul val ce vine hotarat si 9cu siguranta) are o misiune importanta in acest spatiu!
    Dumnezeu sa ne ajute!


  4. Mi-am dat seama Danielix. Stai linistit ca nu sunt genul, nu suport oamenii acestia care se fofileaza pe langa unii sau altii, creznad ca mai devreme sau mai tarziu cine stie ce vor obtine...imi starnesc mila(si mila aia...daca cunosti ce vreau sa spun).
    Cum am spus-o si o spun, stiu sa apreciez un adevarat om de valoare, un caracter si pe cineva aparte...din tot ceea ce am citit si comunicat cu tine pana acum, mi-am dat seama ca esti unul din putinii oameni de acest tip asa ca ai respectul si aprecierea mea. Cu Dumnezeu inainte ca intotdeauna !


  5. crystalball Says:

    interesante trasaturi pt Sagetatorul nostru.. sotul ideal:))


  6. Sotul ideal?:))...hmmm....depinde...e posibil sa ai dreptate...acuma ramane sa gasim si sotia ideala...


  7. Cristina Says:

    Interesanta descriere! Partea mea favorita: "Sagetatorul este optimistul mereu cu zambetul pe buze! Nu il poti scoate din starea lui prea usor! Visator, romantic, liber si iubitor de frumos! De un frumos cateodata ciudat, dar cu siguranta exotic si atragator!"
    Ma regasesc si eu, printre aceste cuvinte!


  8. Chiar daca uneori viata iti mai da cate o palmuta, trebuie sa invatam sa fim pregatiti...ma bucur ca iti place si ca te regasesti in acea parte...am scris acest post pentru ca fiecare particica din el mie se potriveste aproape perfect:)


  9. C.L.M. Says:

    Hmmm, in primul rand multumesc pentru vizita(din nou), in al doilea rand daca aceasta descriere te caracterizeaza cat de cat inseamna ca esti o persoana mai interesanta decat credeam eu.

    Te pup :D O zi faina sa ai!:)


  10. O sa iau commentul tau ca pe un compliment C.L.M. Multumesc la fel !


  11. Mallynna Says:

    Foarte adevarat! Si eu sunt o sagetatoare si descrie foarte bine "personalitatea" mea..


  12. Ma bucur sa aud asta Mallynna ! Multumesc de vizita si te mai astept pe aici !


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !