Sunt atat de neinteles ?

Observ pe zi ce trece ca parca am ajuns sa vad, sa simt, sa cunosc numai eu anumite lucruri si parca cei din jurul meu nu ma mai inteleg la fel cum o faceau inainte. Cine stie...e posibil(desi ma indoiesc) ca lucrurile din ultima perioada sa ma fi afectat putin si sa ma fi schimbat intr-o oarecare masura(nu prea cred insa acest lucru). Probabil, tot aprofundand si tot cautand niste raspunsuri, care in final mai mult sau mai putin mi-au venit, am ajuns sa vad ori numai eu niste chestii, ori altii sa ma vada ca pe un ciudat(ceea ce incep sa cred din ce in ce), desi eu sunt acelasi si nu m-am schimbat cu nimic.

Deseori mi se intampla(si am observat de multa vreme) sa vreau sa zic sau sa fac ceva si cei carora le doresc acest lucru sa inteleaga cu totul gresit...si aici ramane loc de interpretari...ori nu sunt eu cel mai bun in a face oamenii sa inteleaga ceea ce imi doresc eu de fapt, ori acestia chiar nu inteleg ce vreau sa spun eu, ori cate putin din amandoua...nu stiu sigur...Chestia care ma oftica este alta...eu nu doresc raul nimanui, pentru ca nu imi sta in fire sa vreau asa ceva, chiar imi doresc ca toti sa fie fericiti(jnclusiv mie imi doresc acest lucru) si nu stiu de ce cateodata, cand incerc pur si simplu sa fac totul sa iasa bine, sunt inteles gresit si totul se duce pe pustii...e enervant sa vezi ca vrei binele si se interpreteaza gresit, ca din ceea ce voiai tu sa faci bun, nu numai ca nu mai iese, dar se naste si o oarecare indoiala pentru celalalt sau ceilalti...adunate 2-3 faze de gen, duc frumos la si mai multe semne de intrebare.

Urasc sa vad ca cei dragi si speciali mie se supara pe mine, daca e ceva care urasc mai mult pe lumea asta, acest lucru e. Cum sa va vreau eu raul cand sunteti singurii pe care ma pot baza ? Oare nu ma cunoasteti si nu stiti ca sunteti cei mai importanti pentru mine si ca nu m-as putea suporta nici macar o secunda daca v-as face rau macar cu gandul ? De ce aveti impresia cateodata ca vreau sa va ranesc ? Am ajuns sa nu imi dau seama ce fac sau sunt cateodata pur si simplu atat de incapatanat incat nu mai reusesc sa vad niste lucruri ?

Poate aveti unele semne de intrebare cand vine vorba de acest lucru...stiti ca dincolo de orice aspect, eu sunt tot acelasi. Poate mai gresesc si eu, ca nu sunt perfect, la fel cum nimeni pe lumea asta nu este...daca se intampla, spuneti-mi frumos : "bah ai fost prost la faza asta" si eu o sa imi dau seama de acest lucru. Un lucru va rog...nu va mai suparati pe mine...sunt si asa trecut prin prea multe in ultima perioada pentru a mai suporta gandul ca iar s-a suparat cineva drag pe mine cand am incercat sa fac ceva bun sau o glumita(proasta sau nu) prin care am incercat sa ma mai destind. Nu ati vrea sa fiti in pielea mea la fazele de acest gen, si cred ca nici in general, asa ca va rog, daca mai gresesc pur si simplu atrageti-mi atentia si iertati-ma...al vostru dupa caz, Andrei, Radutu, Rapa, Jim sau Rappa_ru'.
13 Responses
  1. crystalball Says:

    te iert cu toate ca nu prea am pt ce, si nu m-am suparat pe tine, doar ca m-a deranjat glumitza ta si am vazut ca e gluma dar a sunat urat sa imi zici asa si de retinut nu doar tu esti de vina;).. continui pe urma comentariu;)


  2. Nu e chestia doar de asta...dar cum am scris si in articol, se pare ca sunt cateodata inteles prost, cand eu vreau numai ca totul sa fie bine si e ofticant rau pentru mine...bine ca nu te-ai suparat:)


  3. Zadkielix Says:

    Oamenii sunt in stare sa ierte tot ceea ce li se intampla..
    s A UITE, SA NU REPETE SI SA NU TINA MINTE...
    E de asemenea un mecanism extrem de ciudat, complicat insa ce se aplica foarte bine in aceste conditii!
    Parca, mai mult ca niciodata, in plina "criza" se amplifica mai mult ca niciodata....


  4. Sa stii Danielix...uite la chestia asta nu ma gandisem...


  5. crystalball Says:

    era un proverb despre facerea de bine, dar nu vreau eu sa vorbesc urat:D daca imi permiti, eu cred ca nu trebuie sa iti bati capul cu toata lumea, ci doar cu cei care merita.. eu nu insist, nu astept, daca intelege - bine, daca nu - mai explic o data, daca nici a treia oara si mai face si urat - pa:D e o metoda rautacioasa, dar eficienta:D

    e normal sa gresesti, si mai normal sa nu te inteleaga toata lumea, dar avem o viata sa invatam sa ne acceptam unii pe altii. promit sa nu ma mai supar daca o sa mai fie cazul o sa gasesc ceva in schimb:)))

    p.s. nu domin blogul!!!
    acuma am raspuns pentru ca am vrut sa lamuresc asta.


  6. Ok...si eu vreau sa lamuresc ca nu stiu ce am vrut sa zic cu chestia aia, se pare ca sunt in alte lumi cateodata...ori nu am gandit-o, ori am gandit-o ca pe o gluma exagerata, ori cine stie...treaba e ca nu am vrut sa iasa asa si asta e suparator pentru mine...cat despre chestia cu meritatul, crezi ca daca nu credeai ca meritai ma mai zabteam atat ?...macar pentru prietenii si cei apropiati sa ma zbat si eu...ca in rest si asa ne lovim de o indiferenta cu totul aparte


  7. crystalball Says:

    lamurit:)


  8. Anne Says:

    Parerea mea este nu trebuie sa bagi in seama reactia celor din jur atunci cand vrei sa le spui ceva. De multe ori ti se va intampla sa fi privit "ciudat" (pentru ca nu impartasesti aceleasi idei/conceptii cu cei din jur) sau sa nu fi inteles. Fiecare vede lucrurile altfel, important e sa nu pui la suflet..NIMIC! Cel mai important esti tu..daca cei din jur se supara, nu-i grav..va trece! (toate trec)


  9. Multumesc de sfat Anne...am obervat chestia asta, eu fiind destul de sufletist...nu stiu cum, sau ce o sa fac, dar trebuie sa ma mai gandesc si la mine cateodata


  10. Fairy` Says:

    Eu cred ca depinde si de toanele in care iti prinzi prietenii cu o gluma. Pentru ca daca sunt intr-o pasa proasta in ziua respectiva si ai ghinion, se va face din tantar armasar. Vorbind la modul general acum.
    Eu in schimb, daca sunt foarte nervoasa, ma deranjeaza chiar si un cuvant pus invers. Orice. Dar astea-s trecatoare.
    Nu trebuie sa te consumi pentru toate chestiile minore. Toti gresim si este omenesc. Trebuie sa stim cum sa trecem peste ele, doar atat.


  11. Stiu...am observat si aspectele respective. Multumesc de sfat Fairy:)


  12. Anne Says:

    Trebuie sa te gandesti la tine mereu, pentru ca daca tu nu o faci..cei de langa, mai putin (sau chiar deloc)


  13. Corect...multumesc:)


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !