S-au straduit baietii


Ca sa ma laud putin, pot spune ca in anii precedenti am mai participat pe la cateva astfel de concursuri si olimpiade la nivel national...de ce spun asta ?...pentru ca ma asteptam ca si conditiile de la Urziceni sa fie la fel de jalnice precum si cele cam de pe la toate competitiile pe la care am participat. Spre surprinderea mea si sunt convins ca nu numai, organizatorii chiar au facut tot posibilul ca olimpiada sa iasa si sa decurga bine. Incepand de la internatul in care am "locuit" 6 zile, se poate spune ca acesta era amenjat foarte bine, cu conditii bune(pana si covoare si carpete frumoase pe jos), becuri cu senzor, TV in hol, dusuri si apa calda permanent, bai ok, camere mari in care am incaput cate 8, si tot aveam spatiu de desfasurare si de o masa mare, mancare in standarde bune. Inconvenientele erau urmatoarele...cam cald, lipsa plasei de tantari, o singura priza(noroc cu prelungitoarele) si oameni care stateau dupa noi permanent sa dormim si sa ne trezim la niste ore, sa mergem la masa , etc.

Programul a fost cam asa...duminica dupa-amiaza am ajuns, luni la orele 16:00, proba teoretica(3 ore), marti de la ora 9:00 pana pe la 16:00, excursie de cercetare si observare la Uzina de apa de la Urziceni, la Rampa Ecologica, la Statia de Epurare, pe malul Ialomitei, la raul Sarata, la Barajul de la Dridu, precum si la Statia de Compresare a gazului metan. Toate aceste "obiective", faceau parte din ceea ce avea sa urmeze miercuri, cand eram evaluati la proba practica din ceea ce observasem marti. Partea mai uratica era ca acolo au fost temperaturi ridicate permanent, si desi ei s-au ocupat, am fost tarati prin caldura aia 7 ore, in microbuze era foarte cald, etc.

Miercuri, dupa proba, am fost din nou intr-o mini excursie vreo 5 ore pe la niste manastiri, monumente, obiective turistice, etc...nu au avut toti cheful necesar, asa ca am fost putini in microbuzele intiale...eu impreuna cu colegii mei de camera(tot ascultatori de rap music) am prins un sofer de treaba, unul dintre ei avea pe telefon emitator radio, asa ca ne-am creat propria Ultra Satelite Radio Rap 2009 - Urziceni. Am vizitat, printre altele, niste monumente ale naturii, precum si case memoriale.


O sa pun cateva poze de la probe, si locurile vizitate, pentru ca am cam mult de scris despre ziua de joi, pe care o las pentru viitorul post.









































Categories : | edit post
7 Responses
  1. crystalball Says:

    aer conditionat nu vroiai?? eventual si o piscina mica?? pretentios tare si tu acuma:)))


  2. Nu cred ca am fost eu ala super pretentios...si totusi...gandeste-te ca e o nationala cu subiect de mediu...oare ei nu stiu asta ?


  3. crystalball Says:

    pai, in cazul asta ar fi trebuit sa dormiti in cel mai bun caz in cort:D
    si sa mergeti pe jos:)))


  4. Ma duci de la o extrema la alta, hmm?...eu la faza cu mediul ma refeream ca ar fi trebuit sa stie ca nu e indicat sa plimbi copiii prin soarele ala de multe multe grade in plina zi


  5. crystalball Says:

    stiu la ce te refereai:D
    imi mentin pararea.. frunze va mai trebuiau:))))))


  6. Si eventual niste pene din alea gen indieni...si sa incepem dansul ploii pe langa focul de tabara sau taraba(depinde):))


  7. Conditii?...stiu cum e...dupa gandirea unor profesori trebuia sa dormim 13 intr-o camera(Adi baga patul,Adi scoate patul...Nasturas stie)...trezirea?la ora 6,in simfonia prepararii cafelei...sau fara apa calda,fara toalete de care sa te poti folosi...multe...multe...si suntem olimpici nationali...


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !