Peace message...cu Cedry2k si Bitza

La fel cum viata te surprinde atunci cand te astepti mai putin, asa ar trebui si tu ca persoana sa fii pregatit permanent ca aceasta sa te suprinda nepregatit. Dificila treaba...o stiu mult prea bine...momentele de debusolare, intrebarile fara raspuns iti macina mintea, interoriul, iar in cazul meu se soldeaza si cu insomnii, cosmaruri, etc. Cum sunt un luptator, nu ma las niciodata doborat(am momente ca fiecare om, cand imi vine sa renunt la tot si sa plec, sa nu mai stiu de nimeni si de nimic) si am nevoie de o perioada de regasire. Totul este sa nu ne pierdem credinta in Cel de Sus pentru ca aceste momente grele sunt cele care fac diferenta...sunt acele perioade cand credinta in Dumnezeu, personalitatea, caracterul, stapanirea de sine si tot ce tine de identitatea persoanei sunt incercate la nivel maxim. Deja cand realizezi din nou care este drumul tau, prioritatile si ceea ce iti doresti a fi si vrei de la viata, esti cel mai pregatit om din lume. De ce ?...aceste situatii dificile au "darul" de a te maturiza(grabit si accelerat), de a te face sa fii stapan pe tine (la capatul perioadei) si sa faci fata mult mai multor situatii decat credeai initial.

Cum s-a intamplat, se intampla si se va mai intampla, Dumnezeu este alaturi de mine si nu II voi putea multumi vreodata indeajuns pentru tot. Tot ce pot sa sper ca voi realiza, este ca si credinta mea sa se mareasca de-a lungul vremii si sa Il rog sa vegheze asupra mea si a tuturor in continuare.

Si acum, revenind la motivul pentru care am scris postul...probabil v-am mai spus de efectul pe care Bitza l-a avut asupra mea de-a lungul vremii. Ca un facut(nimic nu e intamplator) aseara, un prieten, caruia ii multumesc foarte mult pentru gest, mi-a adus in vedere o piesa a lui Cedry2k si a lui Bitza("In lupta cu conditia")...am ramas wow...atata putere si o stare de spirit vindecatoare a piesei, in cel mai pur stil luptator de rap(caracterizant pentru cei 2 artisti de talie inalta in rap-ul romanesc cat si international) incat o ascult continuu de aseara...unele lucruri raman la fel cum au fost si acum niste ani...Dumnezeu e sus...tot ce trebuie sa facem e sa credem in El, sa Il iubim(macar atat cat putem) pentru ca El este mereu alaturi de noi si sa incercam sa opunem fricilor noastre, iubirea aproapelui.

Acum o sa las muzica sa vorbeasca. Pace !
http://www.youtube.com/watch?v=gP4kpOAX6sE
Categories : | edit post
2 Responses
  1. crystalball Says:

    muzica ne vindeca sufletele... eu nu as putea trai fara muzica.. bine nu cantata de mine:))
    stai ff bine cu teoria si cu timpul o sa stai si mai bine cu practica, iar viata nu o sa te mai surprinda nepregatit, obisnuinta si adaptarea, dar mai ales detasarea te va face sa ramai tu insuti si imun la suferinta prilejuita de ceilalti sau cel putin sa nu te mai afecteze atat de mult, sa poti trece repede peste pt ca viata e scurta si nu avem timp. mult succes. pune intrebari dar nu astepta ca raspunsul sa vina repede, dar poti fi sigur ca o sa vina.. insa nu il astepta.. o sa iti dai seama cand o sa il stii;)


  2. Bine punctat...astept zambind(cu un zambet plin de ganduri...). ce sa fac ? asta e...pentru moment...lasam totul asa cum e.


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !