Cum s-ar spune...acasa

Probabil va intrebati ce a fost cu mine saptamana aceasta in care nu am mai scris deloc pe blog...ei bine, am fost plecat la o datorie(daca ii pot spune asa) de pe 19 pana pe 24. Datoria se cheama Olimpiada Nationala "Stiintele Pamantului", la care ma calificasem in urma cu 2 luni. Concursul implica materiile biologie, chimie, fizica si geografie, iar subiectele sunt in asa fel concepute astfel incat sa reuneasca toate aceste 4 materii in probleme legate de mediul inconjurator. Desi nu m-am prea sinchisit cu invatatul(am citit vreo 2 carti si in rest cultura generala...aaa si chimie mai stiu si eu putina) am reusit sa scot un rezultat(zic eu) destul de bun...un loc 28 din 100 de participanti. Ar fi trebuit sa ma aleg cu o mentiune, dar cum suntem in Romania, promisiunile sunt desarte. De ce spun asta ?...la deschiderea concursului, organizatorii impreuna cu inspectorii de la Minister spuneau ca vor fi 5 premii iar mentiunile un sfert din cei inscrisi...calcul usor nu-i asa ?...5+25=30...au fost e adevarat niste absenti...dar totusi zic eu, in calitate de inspector si organizator, atunci cand faci o promisiune, trebuie sa te si tii de ea...nu s-au tinut...au dat pana la locul 26 mentiuni si m-au lasat asa sub o line in calitate de nr.2. No problemo, sunt foarte multumit si asa...doar ca m-a deranjat din nou, lipsa simtului raspunderii.

Olimpiada a avut loc la Urziceni, "patria" unora din cele mai ridicate temperaturi(ieri cand am plecat erau la ora 16:00, 41 grade) si a tantarilor...mai nou a paunilor ce pazesc institutii si a multor obiective "stiintifice" de pe langa oras(e micut, e municipiu, dar se descurca). In afara de cei 2 factori perturbatori, pot spune ca a fost foarte frumos. Voi reveni cu cateva posturi in care va voi impartasi niste idei si va voi povesti ce a mai fost pe acolo(sper sa am timp...nu de alta, dar maine seara sunt programat pentru o tabara). Ne citim pe aici;)















Categories : | edit post
2 Responses
  1. Fairy` Says:

    Felicitari! Chiar daca nu ai luat premiu, eu cred ca ai plecat multumit de acolo cu reusita ta! Ma bucur pentru tine!


  2. Multumesc mult Fairy. E foarte adevarat ca pleci cun alt sentiment atunci cand reusesti sa faci putina performanta(atat cat este, dar stii ca este munca ta):)


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !