2 zile in natura


Cum spuneam si in postul anterior, ieri si alaltaieri am fost impreuna cu cativa prieteni cu cortul. Nimic nu se compara cu sentimentul ca vei petrece o perioada in natura, impreuna cu cunoscuti sau prieteni apropiati.

Planificarea a inceput de vreo saptamana, cand fiecare dintre noi ne-am dat cu parerea cam ce sa cumparam pentru acest eveniment. Pentru viitor trebuie stiut ca toate detaliile sunt importante cand vine vorba de acest subiect asa ca nu e loc de aprecieri. Pentru ca totul sa iasa bine in petrecerea unor zile si seri de pomina trebuie stiut terenul, modul de asamblare al corturilor, existenta surselor de lumina existente, impartirea sarcinilor si mai ales nu trebuie uitat ca fara foc(sursa principala de caldura si lumina) lucrurile sunt urate:D(nu va ganditi niciodata ca aveti destule provizii de lemne sau mancare...noaptea e lunga...) .

Noi am fost 8, impartiti in teorie in 3 corturi(si zic in teorie pentru ca eu nu am dormit decat 10 minute pe scaunul de langa foc, iar alti 5 participanti au dormit intr-un singur cort), un al patrulea fiind pentru provizii. Focul ne-a oferit pe langa gatirea mancarii, caldura necesara noaptea, asa ca l-am intretinut(dupa adunarea multor lemne) pana in zori pentru a ne asigura de aceasta.
Urmeaza a va arata cateva poze de seara pana la rasaritul zilei urmatoare, precum si "soldatii cazuti la datorie":))





















































Se poate spune ca a fost foarte tare si ca ne-am distrat pe cinste...a doua zi a fost putin mai nefasta(a venit ploaia, noi eram cam adormiti, cam ganditori) insa in ansamblu foarte frumos. In final, a urmat strangerea diverselor lucruri imprastiate(e foarte usor sa poluezi si sa pleci...) pentru ca trebuie sa protejam natura si sa o lasam la fel de frumoasa pe cat era si inainte de a ajunge noi in locul respectiv.
Pentru amatori...va recomand iesirile cu cortul...veti constata o alta perspectiva
Categories : | edit post
10 Responses
  1. crystalball Says:

    multumim pt sugestii.. dar este foarte important sa ai cu cine sa mergi si mai ales sa ai si unde si cu ce:D sunt foarte multe de gandit cand mergi cu cortul si e bine ca voi ati reusit sa va organizati. o sa incerc si eu cu colegii o iesire cu cortul ( ne chinuim de vreo 3 ani sa facem asta:))) sper sa iasa:D
    pozele, din nou, nimic comic sau interesant:D se pare ca nu imi plac pozele:)) scz:))


  2. :))asta e tare...pozele sunt facute pentru amintirile noastre si unele dintre ele sunt reprezentative pentru post prin peisaje si frumuseatea locurilor...plus ca mai trebuie sa pun si poze, ca de text v-am mai saturat:))


  3. crystalball Says:

    prefer textul:D nu iti dai seama ce comentarii as pune la poze daca am inceput asa??:)))


  4. :))ok...atunci e bine de stiut:))


  5. Sa ghicesc...Darius,Mada,Jim,Stefan si presupun ca ultimul e Dubis...Pe CTC si pe Adi nu ii vad...Statistica...Cat JB ati avut?...Si cata bere...si cat vin?...fete n-ati mai vrut...


  6. Pai Adi&Ctc nu au fost...JB nu a fost...bere si vin au fost...cat despre fete...intreaba-l pe mada:))...


  7. Ah...Din ce stiam eu,el vroia sa vina si Ana...Si unii n-aveau cu cine[desi intre timp isi gasisera partenera]...oricum eu nu veneam ca aveam alt program...Normal ca ati avut bere si vin...doar a fost Dubis...


  8. Ana a fost...nu stiu de ceilalti...eu sunt asa cum sunt...cat despre vin...a fost al meu:P


  9. Iceman4329 Says:

    Mah, intradevar a fost foarte frumos, si chiar ne-am distrat. Abia astept sa repetam aceste nopti de pomina. In cazul in care cititorii tai vor sa stie daca era si eu pe acolo... da...ma puteti observa printre "soldatii cazuti la datorie" purtand nisgte bermude inflorate(frate....scuze, stiu ca suna ca o reclama dar...:))=))..)..a fost super...si...si eu va recomand iesiri in natura, dar atentie...cu PRIETENII!!!;)


  10. Da frate...a fost frumos:)...pacat ca nu am mai stat inca o zi, si pacat ca nu am avut inca 3 cu noi(respect pentru CTC, Adi si Bony)...mi-e dor de voi fratilor !


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !