Zilele Colegiului

Saptamana asta(penultima de scoala in teorie, in practica ea s-a cam terminat de ceva vreme, cel putin in unele cazuri) au avut loc si o sa mai aiba si maine(ca atunci se incheie) Zilele Colegiului National "Nicolae Iorga" din Valenii de Munte, scoala noastra draga...(si las punctele de suspensie in caz ca mai aveti cate ceva de adaugat...eu cu siguranta mai am, dar mi-ar mai trebui un post separat despre asa ceva si nu am cheful necesar sa il scriu) . In principiu foarte tare ideea...sa imparti fiecare zi a saptamanii pe niste materii si sa dezbati anumite subiecte legate de ea, numai ca(suntem in Romania si cam asa ne-a cam obisnuit sistemul depravat...) de la idee la practica este un drum lung...si greu de strabatut.

Dupa cum spuneam, ideea e buna...doar ca mai trebuie slefuita. Ar trebui(parerea mea) sa se fi inceput inca de saptamana trecuta sa se imparta fluturasi sau ma rog, ceva acolo, cu date despre fiecare zi, materia respectiva, elevi si clase participante, invitati de seama din alte scoli, etc sa se fi facut programe interesante cu fiecare clasa(sau care voiau sa se implice), intr-un cuvant sa fi multumit pe toata lumea...cum asta e destul de greu, la fel si cu structurarea programului, festivitatea s-a urnit un pic cam greu...pentru inceput cam nimeni nu stia ce sa faca, unde, cum si in ce fel...pe la ce ora, cine vine, pentru ce e acolo, etc. Pe parcurs, si-a mai dat si conducerea seama ca ar fi bine sa mai informeze lumea...si a fost mult mai bine.

Probabil par putin nemultumit...nu foarte, daca ar fi rezolvat si problema programului si a anuntului din timp, cred ca eram destul de fascinat de idee. La urechile mele a ajuns chestia cu Zilele Colegiului undeva in jurul zilei de luni, cand intamplator, discutand cu un profesor, aveam sa aflu ca a doua zi urma sa interpretez cateva cantece la chitara, eu nestiind de acest lucru, iar el mirandu-se de faptul ca nu am fost anuntat. Chestia asta m-a cam iritat putin, ca ma enerveaza chestiile pe care le aflu ca le am de facut asa in timp oarecum - record(si ma refer aici la genul de situatie de pe o zi pe alta) si a trebuit sa ma zbat putin ca sa aflu cum sta situatia, pentru ca nimeni nu parea sa stie la momentul respectiv.

A fost frumos si interesant, la fel cum probabil au fost si celelalte lucrari pe care nu le-am putut viziona. Maine se anunta activitati legate de stiinte, acestea avand loc la Casa de Cultura a orasului. O sa fiu si eu pe acolo, si o sa ii tin pumnii persoanei speciale din viata mea ce isi va sustine lucrarea realizata pentru faza internationala a concursului de chimie Chimexpert.

Astept si parerile voastre in legatura cu aceste zile...v-au impresionat in vreun fel, sau ar mai fi ceva de adaugat ?...ne citim pe aici;)
Categories : | edit post
4 Responses
  1. crystalball Says:

    ce mai am de adaugat la scoala noastra draga?? biiiiiipp iti dai tu seama:))) nu are rost sa acorzi multa importanta prostiei..
    zilele colegiului:))sunt elevi care habar nu au de ele:)) si ce se fac la ele??? o prezentare si vin tot felul de babalaci care se dau mari ca sunt sefii catedrei de romana sau care se cred profi tari si destepti ca au auzit de mortul etc foaaaarte interesant:))
    de apreciat sunt acei profesori universitari dar si aia ar trebui sa se mai opreasca frate ca doar au auzit si ei de limite:))

    din fericire anul acesta nu am fost implicata in nimic si ma bucur pt asta. scoala nu merita interes si nici atentie.. e asemeni unei pierderi de timp, trebuie sa astepti 12 ani pt o hartie care nu te va ajuta decat la o admitere sau la un amarat de servici si ala platit prost, exceptam cazurile de norocosi:))
    de ce or regreta unii scoala nu stiu.. si nici nu cred ca o sa aflu vreodata:D


  2. Si aici e de discutat...sunt aspecte si aspecte(atat pozitive cat si negative)...doar ca nu prea am chef scoala acum:)):D


  3. crystalball Says:

    nici eu subiect incheiat.. sunt atat de bucuroasa ca am scapat:)))
    iti spun in toamna unde e mai bine:))


  4. Ok:)...asteptam(cu mai multa sau mai putina rabdare)


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !