Lecturatul blogurilor

Nu am multe bloguri pe care le citesc(chiar putine, le gasiti in dreapta) dar atunci cand le citesc stiu ca acolo sunt scrise lucruri de pret. Unul dintre acestea este "Codul lui Oreste". Am incercat sa citesc fiecare articol si sa vad mesajul de dincolo de ele. Nu stiu daca am reusit sa le descopar pe toate, dar unele dintre ele chiar m-au fascinat si m-au facut sa realizez cateva lucruri, sa gandesc dincolo de unele limite.

Va las sa cititi si voi...pentru ca pentru fiecare dintre noi, un text are o anumita relevanta, oarecum diferita de la persoana la persoana. In final, o sa citez aici un text care mi s-a parut foarte frumos :

"Astazi…Astazi sunt calm,Astazi sunt linistit si lipsit de griji,Astazi sunt recunoscator pentru tot ceea ce am.Astazi lucrez cu perseverenta asupra perfectionarii mele,Astazi sunt bland si generos cu semenii mei!Asa sa-mi ajute Tatal meu Ceresc, Maica Pamanteasca si Fiul Domnului si al Omului! "
0 Responses

Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !