Cupa merge la Rio

Mult asteptata finala a Cupei Confederatiilor dintre SUA si Brazilia s-a disputat aseara. Istoria prevedea un meci destul de usor pentru brazilieni(a fost 3-0 in grupe), insa nu avea deloc sa fie asa. Americanii au plecat ca din tun conducand in minutul 27' deja cu 2-0(goluri Dempsey, 10' si Donovan,27'). Dupa pauza, insa lucrurile aveau sa se schimbe radical, iar intoarcerea braziliana avea sa prefateze o finala cu mult spectacol. Luis Fabiano a reusit aproape de unul singur sa aduca Brazilia la egal cu SUA prin golurile din minutele 46' si 74'(devenind golgeter) pentru ca in minutul 84' Lucio sa regleze conturile cu trofeul 2009 al Cupei Confederatiilor.

La inceputul partidei a avut loc un moment special, comemorarea lui Marc-Vivien Foe, jucatorul camerunez decedat în urma cu sase ani in timpul unei partide din aceeaşi competitie.

Sa ne bucuram de fotbal !

Categories : | edit post
2 Responses
  1. crystalball Says:

    da sa ne bucuram de fotbal... uraaaa... ma depaseste mereu subiectul asta, nu vreau sa ma intrec cu el, il las sa o ia inainte:))


  2. Fiecare cu bucuriile lui:P


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !