A venit Cupa !

Chiar daca iar am avut o mica perioada in care nu am mai scris, trebuie sa recuperam...asa ca amintim de o noua finala a fotbalului spectacol din Champions League, 27 mai, Roma...Barcelona - Manchester United sau Spania vs. Anglia, sau Lionel Messi vs. Cristiano Ronaldo...sau in fine cele mai in forma si mai puternice cluburi de fotbal din Europa.

Cum ne-am fi asteptat, era o finala cu multi ochi atintiti. Se anunta un mare spectacol in teren, protagonisti fiind jucatori ai ambelor formatii. Ei bine, nu a fost chiar asa...dupa un inceput mai in forta al celor de la Manchester, Barcelona a dat primul gol in prima faza de atac prin Samuel Eto'o. Replica echipei engleze se lasa asteptata, insa Barcelona a stiut cum sa domine acest meci. Golul final a venit in a doua repriza spre sfarsit, o bijuterie de gol marca Messi, cu capul, sarind parca cu inca jumatate din inaltimea sa.

Parca englezii nu au miscat mai nimic in acest meci...eu speram ca ei sa reuseasca sa isi pastreze trofeul, lucru nemaiintalnit in aceasta competitie, mai ales ca nu fusesera invinsi pana acum. Dar cum fotbalul ramane tot fotbal, niciodata nu stii la ce sa te astepti de la el.

S-a mai incheiat un alt sezon al fotbalului european, asteptam sa vedem campioanele de prin Europa...pana una alta Forta Unirea Urziceni !(nu am innebunit...doar ca e singura echipa, daca excludem Timisoara care nu se stie daca isi vor recupera punctele, care ii poate sufla titlul lui Dinamo) si ne vom reintalni cu meciurile din Europa incepand cu Supercupa Europei...
Categories : | edit post
0 Responses

Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !