Researching...

Ca tot veni vorba ca suntem "produsul unei societati plictisite", nu stiu daca e vorba de asta(dar cam asa imi vine acum in cap) dar am observat pe propria persoana ca am niste zile oarecum ciudate. Vreau sa cred ca nu sunt influentat de media sau de tehnologie foarte tare incat sa devin dependent de niste lucruri in asa fel incat atunci cand nu le am sa ma apuce o plictiseala cronica. In fine, treaba e ca sunt unele zile in care am chef sa fac anumite lucruri, iar combinatia lor ma surprinde oarecum.

Spre exemplu, se aduna plictiseala plus cine mai stie ce chestii si deodata parca parasesc lumea din jurul meu...oarecum imi place sa meditez(si prin asta sa nu va imaginati cine stie ce scenarii sau ritualuri gen Bivolaru sau Vodoo, etc ci pur si simplu). Cel mai intersant mi se pare aspectul ca un peisaj dintr-o depresiune, eu aflandu-ma pe culmea cea mai inalta ma face sa imi eliberez mintea intr-un stil frumos. Pur si simplu uit de orice fel de grija, si parca timpul se relativizeaza. Interesant aspect, mai apoi sa zicem ca nu am prilejul sa ajung intr-un astfel de loc, ma cam ia starea asta de visare, meditare, etc(cum vreti sa ii spuneti) si cand nu ma astept...pur si simplu imi zboara mintea si eu raman blocat cu privirea intr-un loc(poate vi s-a intamplat si voua)...si chestia asta ma face sa imi limpezesc gandurile.

De asemenea alt gen de zile este acela cand am chef sa ascult muzica non-stop vreo cateva ore(in general rap). Dupa faptul asta, de asemenea parca ma simt mult mai bine(nu neaparat ca as avea motive sa ma simt rau, pur si simplu chefuri sau lipsa de ocupatie) si mai sunt zilele in care sunt pus tare pe caterinci...mi s-a intamplat fara sa vreau sa fac niste persoane sa se simta oarecum aiurea din simplul fapt ca aveam un mare chef de panarama. Mi-am cerut scuze bineinteles imediat, ca am realizat ca sunt mai "euforic", iar ele nu au zis decat "Mi-am dat seama ca se intampla ceva cu tine, ca nu esti asa de obicei. Stai linistit ca nu m-am suparat"(m-am bucurat auzind chestia asta, ca nu imi place sa supar lumea, indiferent ce am eu).

Si ca sa finalizez, sunt zilele in care cele 3 se combina...uiuiui, uiuie(ca sa cant ceva dintr-o melodie :)))...pentru cei curiosi, melodia o gasiti mai jos(scuzati limbajul explicit din nou:D...dar mi se pare mult prea tare)...ne mai citim;)
http://www.youtube.com/watch?v=_FxX793rLNc
2 Responses
  1. Anonim Says:

    be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind;)


  2. Cum ar zice astia mai emo...true:))


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !