Punctul magic

Din ciclul de intamplari bizare(uneori enervante, cum e Y! Messenger-ul meu care face in oricare alt fel dar nu "yahoo" cand trimit sau primesc si eu fisiere cat de cat mai mari) am mai asistat aseara la inca o figura de gen.

Pana acum mi se parea genial cand prietenii mei de pe http://www.mindbrowsing.com/funny/yahoo-messenger-bug/ descoperisera cum puteau comunica 2 persoane de pe acelasi ID de mess(inca mi se pare foarte tare:))).


Cam asa se pare ca arata bug-ul Mozillei Firefox daca se intampla sa cauti din intamplare pe browser un punct(.).Nu sunt sigur daca winamp-ul are vreo treaba cu punctul respectiv...dar ce mai conteaza:)). Daca veti da click pe imaginea alaturata veti observa acest aspect.

In principiu...foarte tare...sunt curios ce se intampla daca vom cauta virgula(,) sau 2 puncte(:) sau de ce nu punct si virgula(;) ?...sa ne riscam sa punem vreun semnul exclamarii(!) sau vreun semn al intrebarii(?) ?

Hmmm...greu de zis...va trebui sa il intrebam pe prietenul meu, Serban, caruia ii multumesc de material...very strange sometimes the internet...




Categories : | edit post
9 Responses
  1. crystalball Says:

    foarte interesant site-ul si mai ales folositor.
    e atat de plin netul de lucruri bune, dar mai ales rele, asa ca nu mi se pare o metoda buna sa scrii un punct sa vezi pe ce intra...:D:D


  2. Nu am scris eu(lipsa asta de atentie)...mai citeste o data...o sa vezi ca un prieten mi-a aratat chestia si mi s-a parut buna de publicat...asta e tot;)


  3. crystalball Says:

    da am citit. nu am zis ca ai scris tu. citeste tu mai bine.:P>:P


  4. Am inteles ideea...multumita ?


  5. crystalball Says:

    nu prea... dar momentan lasam asa:))


  6. Stii ca in general se spune ca voi sunteti mai greu de multumit...oare o fi si in chestia asta un pic de adevar ?


  7. crystalball Says:

    voi care???
    nu ma intereseaza generalitatile, prefer sa cred ca nu ma incadrez in categorii, mai ales mediocre., acuma nu stiu ce cred ceilalti, dar eu ma consider o persoana unica.. si sa nu imi zici ca fiecare e unic pt ca nu e asa:))


  8. Eu glumeam...acuma tu stii daca ai luat-o in serios sau nu...e adevarat, o gluma cam idioata, nesarata si care nu prea isi are rostul...dar nici macar nu afirmasem ceva...era un semn de intrebare pe acolo...gata nu mai zic nimic...


  9. crystalball Says:

    :-$


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !