Organizare vs spectacol

Ieri si alaltaieri seara au avut loc ultimele meciuri de dinaintea finalei celei mai importante competitii intercluburi europene, Champions League. Marti s-a disputat Arsenal - Manchester United 1-3(plecand in tur de la 0-1) iar aseara s-a disputat un meci aparent mai echlibrat, daca e sa ne luam dupa scor, Chelsea - Barcelona 1-1(dupa ce in tur se terminase 0-0 pe Camp Nou). Bineinteles, ca in orice meci de asemenea prestigiu, calitatea fotbalului a fost una foarte ridicata(mai ales ca erau prezente 3 echipe din Anglia).

In primul dintre meciuri, spectacolul a depasit orice fel de asteptari, astfel ca Manchester United, chiar daca era pe terenul adversarei Arsenal, a intrat in meci repede prin 2 goluri, plus inca unul dupa pauza. Singurul gol al tunarilor a fost marcat din penalty datorita unui fault de cartonas rosu al lui Fletcher.

Iar aseara se anunta un meci foarte echilibrat...intre fantezia lui Messi si a antrenorului Guardiola si forta si organizarea lui Drogba si a lui Gus Hiddink. Chelsea a deschis scorul printr-un sut voleu al lui Essien de pe la 20-25 m, a avut multe alte ocazii, insa Barcelona a crezut in sansa ei pana in ultimul moment, cand toata lumea sarbatorea(se vede ca era inca devreme) calificarea lui Chelsea in finala. Cu un sut din prima, Iniesta a egalat in ultimul minut de prelungire si a calificat echipa catalana.

Se anunta astfel o finala de vis Manchester United - Barcelona, ce va avea loc la Roma pe 27 mai. Cat pe aici sa se repete istoria de anul trecut cu finala...cat despre mine...go Man U !
Categories : | edit post
2 Responses
  1. delia Says:

    iar fotbal?? :)) :P


  2. Pai da...printre altele si fotbal


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !