Noi facem istoria


Miercuri, 20 mai 2009, la Istanbul s-a desfasurat ultima finala a actualei Cupe Uefa care va fi inlocuita de la anul de Europa League(in care sistemul de participare al echipelor va fi cu totul diferit fata de cel actual, care va implica bugete mai mari, comparabile cu cele ale Champions League). Cele 2 echipe care au luptat mult sa ajunga aici au fost Werder Bremen(Germania) si Sahtior Donetk(Ucraina). Cum era de asteptat, ar fi trebuit ca toti romanii sa fim cu sufletul alaturi de cei 2 connationali ai nostri de la echipa ucraineana(marele antrenor roman,Mircea Lucescu precum si fundasul stanga, Razvan Rat).

Meciul a fost unul calitativ, iar ocaziile au curs atat de o parte cat si de cealalta. Cu mai multa luciditate s-a dovedit a fi Sahtiorul lui Lucescu, ce a reusit in prelungirile meciului(in minutul 90 era 1-1) sa dea lovitura spre Cupa Uefa. Astfel, am putut asista bucurosi la celebrarea momentului in care cei 2 romani au intrat in istorie(fiind ultima editie a acestei competitii) si la o performanta pe care si noi puteam sa o avem(pentru cei care isi amintesc, in 2005 am avut sfertul de finala Rapid Bucuresti - Steaua Bucuresti, iar cea de-a doua a fost foarte aproape de finala).

Am fost si eu la randul meu foarte bucuros pentru realizare(1. sunt roman; 2.Mircea Lucescu si familia Lucescu merita tot respectul meu pentru realizarile din perioada in care se aflau la Rapid; 3. Razvan rat a fost jucatorul Rapidului).

Asa ca...uitandu-ne la cei care isi implica tot ce au mai bun pe parcursul unor ani, stiind ca la un moment dat victoria ii asteapta, ar trebui sa facem si noi tot posibilul sa luptam pentru visele noastre.

P.S. Steagul Romaniei a fluturat la Istanbul, cand Mircea Lucescu a fost premiat...poate nu ar trebui sa uitam nici noi de unde am plecat cand ajungem sus !!!
0 Responses

Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !