Multa agitatie...

Tot legat de capitolul scoala vreau sa atrag atentia asupra catorva aspecte care sunt destul de enervante si care te fac incetul cu incetul sa te lasi de orice fel de buna intentie cand vine vorba de ele. M-am implicat alaturi de cineva foarte important si special pentru mine si de niste colegi intr-un proiect legat de istorie si religie, o imbinare intre cele 2 prin care eram onorati sa prezentam in fata unui auditoriu select informatii referitoare la Valea Teleajenului, precum si la manastirile si bisericile din jurul ei. Pana aici nimic neobisnuit, chiar eram destul de entuziast la inceput ca ma pot implica intr-o astfel de reuniune.

Ne-am dat seama ca mai aveam nevoie de material...iar datorita faptului ca a fost weekend-ul prelungit de 1 mai, fiecare dintre noi a facut cam ce se putea realiza in aceste cirumstante. Cu mici dificultati, am reusit pana la urma sa ne descurcam, proiectul si prezentarile au iesit bine, si mi-am dat seama ca nu regret ca am participat la eveniment(printre persoanele notabile numarandu-se inclusiv marele om de cultura, domnul Bocioaca).

Chestia care m-a pus serios pe ganduri a fost alta...se presupunea ca trebuia sa intram si noi in sala in care urma sa se tina festivitatea, sa ne incarcam proiectul pe computerul respectiv, sa vedem cum ne vom pozitiona, vizionarea proiectului in sine, etc. Cu toate acestea, cu o ora inainte de inceperea ei, mai nimeni din scoala nu stia despre acest lucru(mai sa fie...am ramas stupefiat). Am fost nevoit sa fac niste curse 1,2,parter,1, parter, inapoi la 1 si in sfarsit la parter pentru a face rost de cheia de la sala respectiva( nu va spun ca eram trimis la multe persoane care in teorie ar fi trebuit sa aiba cheia...). La finalul traseului, vad in sfarsit usa deschisa(wow...a dat Domnul !...in gandul meu)...aveam insa sa aflu ca se facea curatenie la ora 9:20(am incercat sa ma dezmeticesc putin...e 9:20, la 10:00 o sa inceapa...bah fratilor, chiar asa ???). A urmat o gura de aer, luata de afara si in sfarsit am reusit sa facem ceea ce ne propusesem.

In afara de micile aspecte romanesti care par a nu se schimba prea curand, totul a fost chiar foarte bine...mi-as dori sa mai particip la acest gen de chestii, doar ca...as vrea ca organizarea sa se faca putin mai din timp si mai repede...sper ca incetul cu incetul sa se realizeze...cu Domnul inainte !
Categories : | edit post
1 Response
  1. crystalball Says:

    mda, eu ma intreb ce te mira??
    asta e doar inceputul seriilor de nemultumiri, sau poate o continuare, se poate si mai rau, iar proiectele degeaba te chinui tu sa le faci, daca in afara "marelui om de cultura":)) nu le intelege nimeni si o sa ajunga la fel ca sute de proiecte la poarta miercurea (parca at trec aia de la salub):)) realizeaza-le pt tine si nu te mai agita degeaba pt ca, cum zice un " alt mare om de cultura" al scolii noastre: " cum nu are el voie sa zica":))


Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !