Liverpool si teatrul viselor

Sunt absolut fericit ca am putut viziona aseara meciul de fotbal Liverpool - Real Madrid contand pentru sferturile de finala a celei mai importante competitii intercluburi, Champions League. Cum ne-am obisnuit deja, aceasta competitie ne arata ce inseamna fotbalul de calitate(cum ar zice romanul, de la mama lui) astfel ca parerea mea este ca nu vom ajunge prea curand la un nivel cat de cat apropiat ca nivel de fotbal.

Ca sa descriu putin meciul(incheiat cu victoria convigatoare a lui Liverpool, scor 4-0, si 5-0 adunand si prima mansa) pot spune ca a fost dominat in totalitate de echipa gazda, care beneficiind de tehnica si devotamentul unor jucatori precum Ryan Babel, Fernando Torres sau Steven Gerrard au reusit(impinsi de la spate si de celebrul public de pe Anfield) sa lase pentru al cincilea an consecutiv Real-ul in afara Europei inca din optimile de finala.

Echipa oaspete, a parut ca se misca intr-un alt scenariu de film, astfel ca fara portarul Iker Casillias, probabil scorul ar fi fost mult mai promitator. Iata si alte rezultate ale meciurilor disputate aseara :

- Bayern Munchen - Sporting Lisabona 7-1(5-0)
- Juventus - Chelsea 2-2(0-1)
- Panathinaikos - Villareal 1-2(1-1)

In seara aceasta se mai disputa:

- AS Roma - Arsenal(plecand de la 0-1 in tur)
- FC Barcelona - Olympique Lyon(plecand de la 1-1 in tur)
- FC Porto - Atletico Madrid(plecand de la 2-2 in tur)
- Manchester United - Inter Milano(plevand de la 0-0 in tur).

Astept cu nerabdare inca o noapte magica a fotbalului european de nivel inalt si nu pot decat sa sper ca intr-o zi, echipele romanesti vor fi privite cu tot respectul de catre europeni in fazele superioare ale Champions League...
Categories : | edit post
0 Responses

Trimiteți un comentariu

Fiecare dintre voi are o parere, pe care eu voi fi bucuros sa o vad scrisa, aici, pe locul meu de regasire virtuala...cum spuneam mereu, o sa fac tot posibilul sa va raspund la toate...de asemenea, in urma unui articol, raman parerile fiecaruia, iar la urma constatam daca am tras sau nu vreo concluzie...

Asadar...va astept ca intotdeauna cu parerea voastra...o zi buna !